top of page
KA1_7335.jpg

BARN & BABYFOTOGRAFERING

Östersund, Åre

Letar du efter en barnfotograf i Östersund och Jämtland? Jag arbetar med barn och babyfotografering i Östersund och fotograferar er tillsammans med ert barn i min studio. Jag blandar ljusa och mjuka bilder med mer kontrastrika och skuggiga foton. Jag kan även fotografera er hemma hos er i mer dokumentär stil eller utomhus.

Självklart får även eventuella syskon vara med under fotograferingen. En barnfotografering brukar ta en timma, eller helt enkelt tills vi känner oss klara. Det finns också paus för amning eller återhämtning om det behövs.

 

Som mamma till två små barn vet jag nämligen att det inte är helt lätt att fotografera bebisar och barn. Det krävs förutom den tekniska kunskapen och det kreativa ögat även en känsla för tajming och en god hand om barn. Humöret kan svänga fort, men det är också det fantastiska med barn. Det finns plats för det spontana och det blir sällan tillgjort. Det är då magiska bilder uppstår!

Jag strävar också alltid efter att ta personliga, genuina och lekfulla porträtt på dig och ditt barn. Konstnärliga fotografier att rama in och njuta av en lång tid framöver. Ett barn, ett konstverk.

Hoppas att vi ses så just jag kan få nöjet att föreviga ert barn.

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka din barn och babyfotografering i Östersund!

Inresserad? Ring 0768 777305 eller vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Jonna

Tack, svarar så fort jag kan!

bottom of page