GRAVIDFOTOGRAFERING

Östersund, Åre

Graviditeten är en oförglömlig tid. Är du blivande mamma och önskar ta gravidfoton? I min fotostudio på Storgatan kan jag erbjuda dig gravidfotografering i Östersund. Där kan jag variera ljussättning och ta både mjuka och kontrastrika bilder, allt för att föreviga din graviditet på bästa sätt. Jag fotograferar även i hemmiljö om du så önskar.

 

Jag tar gravidfoton i en mängd varierande utföranden och om du vill kan självklart även fadern och eventuella syskon vara med. Efter dina önskemål blandar jag sedan helkroppsbilder med halvkropps- och detaljbilder, med fokus på graviditeten. Då graviditeten är en unik tid är det också viktigt för mig att just dina önskemål kommer till uttryck. Att du ska känna dig bekväm under fotograferingen och med hur vi arbetar.

 

Många undrar också när det är lämpligt att ta gravidfoton för bästa fotomässiga resultat. Givetvis är det högst personligt och jag tar gravidfoton närhelst du önskar, men mellan vecka 27 och 36 är en vanlig tid då många väljer att ta sina gravidfoton. Timingen är viktig och det ska kännas rätt för dig.

 

Varmt välkommen att kontakta mig, så kan vi diskutera din gravidfotografering och eventuella frågor eller funderingar som du har. Jag vägleder dig mer än gärna!

 

/Jonna

 

 

 

Intresserad? Ring 0768-77 73 05 eller maila genom formuläret nedan:

Your details were sent successfully!