PORTRÄTTFOTO

Östersund, Åre

 

Unna dig fina bilder på dig själv! Jag är verksam som porträttfotograf i Östersund och har studio på Storgatan 43 där jag kan ta fina porträttfoton eller modellbilder på dig. Jag fotograferar även professionella bilder för CV:n och tar också yrkesmässiga foton på dig.

 

Som porträttfotograf i Östersund vet jag också att det kan vara lite nervöst att ta foton på sig själv. Kanske känner du dig obekväm framför kameran och är osäker på hur du ska posera. Det är helt förståeligt, och därför är det också viktigt för mig att du ska känna dig bekväm under fotograferingen. Tillsammans jobbar vi för att fotograferingen ska bli en givande stund!

 

Vill du ta fina modellbilder på dig själv i min studio i Storgatan är mitt jobb att få dig att känna dig så fin som möjligt. Det är också viktigt att själva fotograferingen ska kännas rolig, en tid för dig själv när du får stå i centrum och glänsa. Ett tips för den här typen av fotografering är också att ta med några olika klädbyten så att vi utifrån det kan variera bilderna. Om du vill kan du även fundera lite innan på vilken stil du vill ha på fotona, så kan vi fortsätta bolla idéer tillsammans när vi ses. En modellfotografering tar normalt sett ett par timmar att genomföra men det varierar också beroende på när vi känner oss klara. Det viktiga är att du går nöjd därifrån!

 

När det gäller porträttbilder och professionella bilder fotograferar jag stilrent och utgår från en vit bakgrund där jag kan variera ljussättning och kontrast för önskad effekt.

 

Varmt välkommen att höra av dig nedan om du har några funderingar eller frågor, eller för att boka ditt porträttfoto i Östersund!

 

Jonna

 

 

 

Intresserad? Ring 0768-77 73 05 eller maila genom formuläret nedan:

Your details were sent successfully!